Tuesday, 24 January 2012

Persahabatan antara kami... :D



Bagi korang kan ape makna sahabat ???
Bagi aku, sahabat tu segalanya...Sahabat tu sesuatu yang indah sbb kami macam satu keluarga.. :D Dah rasa mcm adik beradik...kenapa?? sebab dgn sahabat ni korang boleh kongsi rasa happy, sedih, marah, kecewa dan macam2 lagi...Insyaallah selagi mereka mampu membantu mereka akan tetap bantu kan ^_^ Sahabat yang sejati tak mungkin akan mengkhianati sahabatnya sendiri kan ? kalau ada masalah sesama sendiri, just bagitau dan kita boleh menerima segala kekurangan kita btol tak?? ermm..sahabat jugak adalah pendengar yang cukup setia bila kita ada apa2 masalah.. Berkongsi tak salah sebab kadang2 beban yang ada didalam kepala kita yang dah lama kita simpan tu akan buat kita btol2 terseksa kan..itulah gunanya sahabat.. :D Korang ada sahabat tak ?? mesti ada kan...seronok kan bila bersama2 dengan dyrg?? meluangkan masa bersama2, gaduh touching gelak tawa semua sama2..  Aku pun mempunyai sahabat, mereka2 ni lah tempat aku berkongsi suka dan duka, dyrg ni da macam adik beradik aku dah..syg sgt kat dyrg...Kitorang dah lama da berkawan dan kami jadi sahabat.. Dyrang ni mmg pendengar yang baik, dan dyrg peneman yang sgt the best bila aku sedih,sunyi.. Tiap2 kali balik rumah mesti dyrg2 ni yang aku jumpe...:) dekat sini pun aku ada sahabat..sahabat yang baik dengan aku sejak dari tingkatan 1..dy baik sgt dengan aku, seorang yang pendiam..Dy tempat aku bercerita bila aku dah tak tahan dgn semua dugaan kat uitm arau ni ;) tq kak..syg ko..
Mungkin cerita je tak mencukupi, korang kne percaya di balik persahabatan tu ada suatu yang sangat indah...Korang akan faham bila korang mempunyai SAHABAT.. ^_^



SAHABAT YG PALING DEKAT DGN AKU ^_^
INILAH AZREEN...

AMIRUDDIN.....SAHABAT SEKEPALA DENGAN AKU ^_^

ZAID....ABG LONG KAMI :D
DY PENGHIBUR WAKTU DUKA...

MALINA....SAHABAT BERKONGSI CERITA :D
SELALU DGN DY STORY MORY ^_^





Guys...you all sgt the best..thank you sgt sebab korang lah sahabat aku ketika suka dan duka, tanpa korang hidup aku tak ke mana..betul ckp orang2 dulu, Sahabat sejati sukar dicari ganti :) syg korang sangat2...haha ^_^
This how friendship be .....:D....SEKIAN~~~

1 comment:

  1. ye la.. aku bukan sahabat kau.. sobsobsob...

    ReplyDelete