Monday, 16 January 2012

Mr.Meow-Meow !!


     Hari ni aku nak buat kerja kat bilik 10** oopss! dirahsia kan lokasi biliknye ...Secret oke..~~ haha tga2 khusyuk nak buat assgnment koko ni, Azreen ni dy nak g basuh tgn lepas mkn.. Dy ni takot giler ngn kucing, aku un tak tawu la np an..kalo kucing da dtg dekat je ngn dy da mule da dy di serang penyakit "kelibut" hahahahhah!!!! *kelam kabut ye ;) Dy bukak je pintu bilik kucing terus masuk bilik dy, (tu la padah ko sendiri yang memanggil kucing tu, kan da dtg) aaaaAAAAAAAAAAA!!! cara dy menjerit tu buat aku n roomate dy Malinda pun turut jerit sama..~~ semput la aku kak oii!!!! haih -.-" kalo korg tgk mesti korg tergelak giler2 tgk situasi mase tu...hahahaha...serius sempot aku melayan karenah azreen kali ni.. :'D meleleh air mata gelak punye pasal..tu tak basuh tgn lagi aw, oke aku pun g ar teman azreen g basuh tgn kat toilet, nak g toilet pun lari pecut disbbkan kucing tu..hahaha Pastu nak balik bilik balik, tup tup kucing tu dok je depan bilik azreen tu..hahahaha azreen pun ape ag, takot bukan maen dok pegang je aku katenye "nk melekat" dgn aku..hahahahaha!!!!! ape kes la ko ni kak :P yang si kucing ni pun satu ouh, da tawu ade org takot dgn dy, lagi la dy nak dtg dekat2, nak manjeeee manjeee gituuu...aww~~ haha ;) Sesamapi je kat pintu bilik azreen tu aku nak bukak pintu, yang azreen ni siap nak pnjat2 aku pulak =.=" nak dokong ko mmg berat la kak...haha saboo la aku nk bukak pintuu niiii..huhu.. masuk je bilik, dy terus kunci pintu..aku??????? terpinga pinga kat luar bilik... ?,?" muke blur je...smbil gelak2 aku masuk bilik dy pastu..hahaha serius aku ckp, boleh kurus dok bilik azreen btol ckp Mal mmg boleh kurus dek melayan karenah azreen n kne kejar kucing.haha ketakutan azreen kali ni btol2 buat aku sempot n berpeluh2 seolah2 Coach Razak soh aku lari pecut 400m berulang kali....hahahhaah !! fuuuuhhhh..letih... Hanya disebabkan kucing, kami ketawa berdekah2 smapai sempot bagai la citenye...haih -.-" aku harap sgt azreen ni dpt ubah persepsi dy terhadap kucing tu..haha kucing tu punye la manje dy boleh takot...lek kak, cool chill babe :P len kali aku try bwk kucing tu dkt ngn ko..cer ko tgk kucing2 ni,, muka innocent comel dooo~~~ hahahha
 P/S ; renung2kan dan selamat beramal :P ooPPsss!! hahhaa :P



AKU TAK SALAH !!! ahhaha :P

No comments:

Post a Comment