Sunday, 14 April 2013

Hey i'm HOME !!! ^_^

Assalamualaikum dan selamat tengahari ^_^
         Hai, hari ni hari pertama sy duduk di rumah setelah 2 bulan tak balik rumah, oh myy i'm so homesick ok bila duduk sana lama2.. Tapi dah balikk.. tarraaaaaaa !! Happy giler2 :) Semalam perjalanan yang agak lama. Bayangkan hampir 12 jam gak la duduk dalam bas INTERCITY tu. Pukul 12.30 tghari gerak, pukul 1.20 cmtu bas tu berada di bengkel, baiki ape entah. Lama jugak la dalam sejam lebih.. Lebih kurang pukul 3 kitorg gerak balik. Pukul 11.00 malam baru smpai kajang .fuhhh finally i'm home.. hey youu tell the world i am back !! hehe Kecohh je ain ni kan :p eh suke hati kiteee laaa hehe..Sampai rumah cam wowww its awesome ! macam dah bertahun tak balikk woo. Lain sangat rasanya :) Tidur semalam senyum sampai ke telinga wa cakap serious ..hehe ... Rasa beban kepala semua hilang bila nampak umie and abah semalam. Hari first day duduk rumah, jadi driver aboh pergi beli roti canai. Btw its my first time jugak la driving kan but ok je ..no scary2 gentar2 cuak2 ni.. steady. hehe Actually banyak plan cuti ni nak buat dengan ehem2, kwn2, dan lain2.. And the most important thing dlm mase dua bulan ni nak kne jog, fitness kne jaga. Have to be dicipline ! Hohoo.... Malas nak cerita panjang la kan, gembira yg teramat ni mmg tak terkata la cerita dia ^_^ Hello Sri Serdang ..........I'm here.. jom enjoyyy ~

1 comment: