Thursday, 13 June 2013

Welcome Sem 5 ! :)

Assalamualaikum, selamat petang dan salam jumaat :)
                 Hari ni dah masuk hari ke 6 dekat Uitm Arau perlis ni, dan hari jumaat ni merupakan hari ke-5 kelas bermula. Oh kali ni kami dah jadi senior, dah sem 5 dan hampir dah nak tamat pengajian diploma kali ni.. syukur alhamdulillah buat masa ni takde ape2 masalah dengan pelajaran. Lagi setahun di Uitm ni :) Semua kenangan ade dekat sini, ye la pahit manis, panas terik semua nya kitorg redah dekat uitm arau ni haa, will miss all the memories n kalau boleh nak cipta banyak lagi kenangan InsyaAllah..Sem ni quite hard sebab semua subjek "Critical Thinking" and well sem ni ade MUET !! Hurm..ok jujur la kan, aku ni bukannye seorang yang lancar atau fasih berbahasa inggeris.. Nak speaking ? simpang jauhh la ain nak speaking2 ni, reti tu sikit2 je tapi tak selalu gune pung~~ Maluuu ...tapi org kata malu tu tak kemana kan. Hope muet dapat buat yg terbaik n lebih baik dari yang biasa. Sebab ape ckp sem ni quite hard ? kitorg punya study week just 2 hari .. Hey 2 dayssss untuk study 5 subjek ???????!! Hurmm... insyaAllah akan cube arrange masa dgn elok. Sem ni mmg banyakk sgt dugaan. Tak lama lagi nak puasa, pun satu dugaan untuk tempuh sepanjang hari. Semoga semuanya dipermudah kan :) Btw sekarang ni dh tak jadi org selangor dh, jadi orang terengganu..well kalau umie dgn abah gembira duduk terengganu , me also happy.. Tak nak dyrg tension2 n sedih2.. Umie abah i hope i will make you proud. InsyaAllah .... Me love youu ! :) Ok lah nak out nak rest , take care all... byeee ~~
Kami penghuni setia DAHLIA 2 ..Love yawww :*

No comments:

Post a Comment