Friday, 18 November 2011

Berpijak di bumi Arau kembali :D

Dahlia II menantiku :D haha
     Setelah hampir sebulan 10 hari aku berehat, kini aku kembali menjejakkan kaki kembali ke Uitm Arau untuk meneruskan pembelajaran aku untuk sem2 ni..hopefully semua nye berjalan dengan lancar.. AMIN~~ermm..subjek untuk sem2 kali quite tough sebab ada account n computer solving, atoyay!!! aku langsung tak ade basic untuk acc n comp ni, tapi nak wat cne kan thats the challenges kan ?? huhu esok 19/11 aku akan naik bas intercity ke kangar pukul 1130 mlm.. Kali ni balik bukan dgn nazmi la coz dy balik dgn kwn dy, aku balik kali ni dgn classmate aku wahid.. Haih =.=" mcm2 perasaan ade nak balik ni, tak tawu ar knp..mungkin takot peristiwa2 sem1 berulang mayb la.. Kalau nak cerita pasal sem1 ni, mcm tak matang la kan..hee ^_^ aisyh ye la kitorang yang sem1 ni mcm budak2 darjah 1..juz yang membezakan kami adalah pemikiran yang lebih matang berbanding adik2 darjah 1 kan ;) wahh!! post kali ni a bit formal la pulak..haha ain2..merepek je keje.oke stoP!! Skg ni an, aku nga risau somthing ni..haiyaaa..agak2 sape ar malang bebenor dpt 1 bilik ngn aku tii..hehe kesian roommate2 aku taon lepas asyik kne final destination je ..COwiiiee ye yunk.hehehe...
   Sedih ar nak tinggal serdang ni... :'( tapi nak wat mcm mane an, kne berjuang menaiki tangga utk ke menara gading ni..!! yuhhuu semangat!! hehe..nak make sure kali ni aku tak maen2 lagi dah.. :)  ermmm ape lagi ek ?? hah brg2..brg2 tak siap packing lagi..hahahah boley plak cmtu an, tak la mls je nak packing2 ni..kang packing kang mcm tak nk balik serdang dah...hahaha aiyarrkk sem2 ni aku dpt kolej yang same aw, DAHLIA II hehehe..tapi utk sem 2 ni aku a abit excited coz kwn ku adhwa pun dpt kat sane..yipee!!! untung ar an ade kwn..hehehe eip oke la, dengan hati yang terpaksa kan aku nk g packing brg2..nak balik da...wuuu ~~ T.T bye2 serdang, hye arau :)
Ni la adhwa..hee welcome to arau dwa :)
ni ngn dhaya, dy gi uitm kedah tu hah!!
tgk gmbar kami ade cahaya..wah!! untungla..hehe

Oke guys nak g packing2 barang dulu..huhu Doakan perjalanan pergi dan balik ku selamat ye :D
and lastly harap2 sem2 ni berjalan dgn lancar di atas kehendakNya..amin~~ daaa <3

No comments:

Post a Comment