Friday, 9 November 2012

Result Sem 3 :)

Assalamualaikum w.b.t dan salam satu malaysia ! :)
               Nampak macam gembira tak ? sebenarnya bukan tak gembira, gembira cuma ada sedikit rasa kecewa apa tu omputih ckp FRUST..haa itu la dia. frust. sebab apa ?? Haa tang ni la cek nak ceghita kat hangpa semua. Lagu ni..eh bukan lagu tu na..haha sorry la banyak language cek guna , maklum lah satu malaysia.HAHA actually i wanna tell oll of u tat today 9 nov 2012 result sem 3 out out already (haa nampak tak pandai cek ckp bi) huwahuwahuwa..Ok2 be serious. :) Yes mmg betul hari ni 9 nov result keluar, hari yang paling ditakutkan buat seorang pelajar seperti aku. Aku ingat nak check result lepas kimi habis nikah tapi ye la kan dah duduk dekat kampung ni sure2 bangun awal.Eh haloo buat pengetahuan semua la kan, suasana kampung dengan bandar lain sgt. Kalau dekat serdang bangun awal pun subhanallah ngantok yg amat. Tapi kat terengganu ni, bangun awal macam takde pe je, boley stay up smpai kol 3 pagi lagi walaupun bgun pagi ^_^ Dah bangun tu laptop lak depan mata, haa ape lagi bukak la..result tak keluar lagi tapi dekat email dah ada..So aku pun check la dekat email..Dengan terkejutnya aku tengok result tu first aku bersyukur sgt calculus lepas .Alhamdulillah. Syukur jugak walaupun dah sem 3 pun aku tak dpt dean list tapi sipi dean list tu pun dah kire bersyukur daa :) urm result kali ni maintain je tak turun tak naik. Tapi yg frust bile tgk eco dpt B+ rase cm haiihhhhhh kenapa la eco tarik GPA aku.. :/ sedih ade, tapi bak kata along n apit ok la tu maintain dari jatuh .. Syukur buat mase ni result aku tak pernah jatuh ..Alhamdulillah syukur di atas kurnia mu Ya Allah :) Nak nanges pun ade bile tengok org lain bleh je dapat DL tapi aku?? bile agaknye mase itu akan tibe kan. Aku harus cube sedaya upaya utk last 3 sem ni.. Ok tu je nak cerita sebab lepas tu aku dah takde pe2 rase busy dengan wedding abang aku kimi . :) syukur alhamdulillah kimi sah jadi suami dengan sekali lafaz je ..huhu k lah bloggers , followers n haters nak tido ...letiih sgt2 ni. Gudnytez :)

No comments:

Post a Comment