Friday, 16 November 2012

Tired Day :)

Assalamualaikum dan hello :)
Alhamdulillah dah selesai semua nye, juz nak kemas2 rumah n siap2 packing2 nak balik ke serdang je. Sejak balik kampung ni mmg tak ckup tido sbb busy prepared utk wedding kimi. Penat sgt2 sampai boleh tertdo dlm kete bile nak g kedai. :p Tapi syukur lah semua berjalan dgn sempurna. Speaker pun elok2 je mase wedding tu, seb la laptop tak buat hal, cuak gak kalau lappy ni buat hal . fuhh :) kelam kabut jugak bile kne buat kerja sorg2. Kne tolong umie n abah layan tetamu kat bwh . Bila dh layan tetamu tu org tny la kan ank sape semua ni, kne jelaskan satu2 pulak. Susah jugak nak bg penerangan dlm bahasa terengganu ni. Takot mereka2 ni tak faham. Tapi ok la not bad. Sampai ade org suruh sy cari orang terengganu..hihihi sape lah org terengganu yg nak dekat aku ni haaa ..Insyaallah kalau dh jodoh tak kemana.. pergi jauh2 pun terengganu mari jugak kan... :) Ade la jugak knl2 budak2 terengganu ni, tapi x rase cm nak serius ape2 lagi la dgn dyrg :) bukan pe, tak nak perkara yang same berulang lagi. Bak kate org tak nak la bila dh di ludah tu ttbe nak jilat2 balik. Kisah silam aku pun bukan nye happy ending, selalu je sedih2 ending nye. Lagipun aku bukannye jenis yang senang2 nak cari ganti dan suke nak terima seseorang tu selagi aku tak percaya yg dy sygkan aku :) Ade jugak yg serius nak masuk meminang tapi thanx umie tolong sampaikan yg aku ni masih muda dan byk yg perlu belajar sebelum menjadi milik seseorang tu :) Sekarang ni cume nak tenangkan hati, tenang kan jiwa daripada semua nye. Tak nak fikirkan ape2 lagi buat mase ni. Nak teruskan kehidupan ni walaupun hati remaja ni nak sgt dptkan kasih syg daripada seseorang ..huhu Its ok lah, takde jodoh lagi kot nak couple2 ni. Insyaallah one day maybe kan.. :) My nyum2 said that i deserve better than u, but i dont think so. Kisah silam kami berbeza bukan macam ape yg mereka bayangkan ...:) Suatu hari nanti la ea..Btw mase wedding tu, mmg penat giler sbb ni first time kenduri tak guna catering, masak sendiri..Letiihh wookk !! pastu nak bagi tlg bagi telur lak pening aku tgk ramaiii nye lahaaiii ...hahaha malam tu semua pengsan ...Anyway selamat pengantin baru kimi n kak as... Yeayy!! dpt kakak ipar baru, t anak buah baru :p hahahaha

Ehem this my bro kimi n my new kakak ipar Kak As :)

No comments:

Post a Comment